FK Jiskra Mšeno-Jablonec n.N. : TJ Sokol Plavy "B" 0:7 (0:1)

12.04.2022 07:13

9. 4. 2022 15:30
Okresní přebor II.třída
UMT Břízky , 20 diváků
Rozhodčí: Kafka František - Lebeda Karel, Urban Daniel.

FK Jiskra Mšeno-Jablonec n.N., z.s.
0:7(0:1)
Tělovýchovná jednota Sokol Plavy

STŘELCI: 22. Nosek Jindřich, 63. Prousek Radim, 66. Jandura Oldřich, 69. Jandura Oldřich, 81. Jandura Oldřich, 75. Šourek Jan, 89. Trmal Matěj
1 B Nežádal Tomáš
2 N Nosek Jindřich
3 N Pekelský Ondřej
4 N Prousek Radim
5 N Jandura Oldřich
6 N Jón Jiří
7 N Rimský Jiří 56
8 N Šimerda Daniel [K]
9 N Trmal Matěj
10 N Pátra Jakub
11 N Šourek Jan
NÁHRADNÍCI
12 N Plný David 56
13 N Forman Matyáš

První mistrovské utkání jarní části soutěže už odehrál i náš B tým, který porazil tabulkově nejslabšího soupeře FK Jiskra Mšeno B v konečném skóre 0:7.
První poločas nepřinesl mnoho fotbalovosti a pěkných kombinací. Bylo to dáno jak určitou nervozitou hráčů po zimní přestávce, tak hlavně mokrým a kluzkým terénem kvůli předzápasovému dešti. Držení míče a zejména gólové šance mají hlavně hosté, nicméně se dlouho nedaří proměnit některou ze šancí v gól. Ten dává až ve 22. minutě dobře hrající Nosek, kdy uniká obránci a své sólo zakončuje přízemní střelou k tyči. Bohužel ani jednobrankové vedení Plavy příliš neuklidní. Stále chybují v kombinaci a špatně řeší finální fázi. Mšeno naopak hrozí z protiútoků a také ze standartních situací, nicméně se ani jeden tým do poločasu neprosazuje, a tak je poločasové skóre 0:1.
Do začátku druhé půle Plavy vstupují poněkud nedbale. Nebezpečnější jsou jednoznačně domácí, jejich akce však likviduje dobře hrající stoperská dvojice a zkušený brankář Nežádal. V 56. minutě přichází na hřiště Plný a okamžitě oživí hru. Po chvilce dávají Plavy svůj druhý gól a od té doby jsou jednoznačně lepším týmem. Gólově se prosazují jak střelci netradiční: Šourek, Trmal a Prousek R., tak velezkušený kanonýr Jandura, který zaznamenává hattrick.
Pochvalu si dnes zaslouží celý tým. Je ovšem potřeba zapracovat na řešení finální fáze, jelikož si takové množství neproměněných šancí, hlavně v úvodu utkání, nebudeme moci se silnějšími soupeři dovolit.

Příští týden v neděli na Malou Skálu od 16:00.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.