Domácí zápas s Rovenskem přinesl dobrou hru, ale nelichotivý výsledek 0:3

29.03.2015 21:51
 
Ve 2. zápasu jarní sezóny jsme hostili na domácím hřišti favorizované Rovensko, které aspiruje na vítězství v soutěži. Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a soupeře jsme zaskočili nátlakovou hrou, která nám přinesla vyložené gólové šance. Bohužel jsme ani jednu v prvním poločase nevyužili ( 2x Čermák, 1x Šilhán), což se ukázalo pro konečný výsledek jako rozhodující. Ve druhém poločase se hra již více vyrovnala a soupeř se dostával svými kombinacemi do hry. Klíčový moment zápasu přišel v 65. minutě, kdy jsme zbytečně ztratili míč na půlce hřiště. Míč se vrátil rychle do našeho vápna, kde soupeř nepovedenou umístěnou střelou k tyči vsítil první gól. Ke vší smůle se při zákroku zranil náš brankář Spanilý (zřejmě zlomená klíční kost) a musel opustit hřiště. Do branky musel provizorně nastoupit Horák a ke vší úctě k jeho odhodlání bylo znát, že se nejedná o rozeného brankáře....
Stále jsme se snažili s výsledkem ještě něco udělat a vytvořili si několik slibných šancí ( Čermák, Šimerda), ale opět jsme vyšli naprázdno. Pravidlo, nedáš dostaneš se opět potvrdilo a po další naší zbytečné chybě na půli hřiště soupeř z brejku vstřelil druhou branku a bylo rozhodnuto. K tomu nám soupeř ještě přidal třetí hřebíček do rakve. Rozdíl ve výkonu obou týmů byl ve dvou důležitých aspektech. Zkušený soupeř využil každé naší chyby a v proměňování šancí se téměř nemýlil.
 
Celkově lze však výkon mužstva hodnotit kladně a fotbalově nebyl soupeř lepší. Z jednotlivců lze vyzdvihnout zejména Jelínka, Berndta a Lukáše Lejska.
 
Naše sestava:  Spanilý – J.Černý, Jelínek. L.Lejsek, Šilhán – M.Lejsek, Berndt, Šimerda, Jón – Sitarčík, Čermák – náhradníci Horák, Korotvička, Tomíček.
 
K příštímu zápasu zajíždíme v neděli 05.04.2025. do Horní Branné.  
Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.