Dohrávka MÚ z podzimu: 18.3.2018 UMT Břízky

19.03.2018 23:07

Plavy : Albrechtice 4:1 (2:0)

Branky Plavy: Černý Lukáš 2), Lupa, Rimský

 

Nežádal

Večerník (60.Rimský) Jelínek Votoček Jón

Svačina Lédl Plný Toman

Černý Lukáš (84. Červinka) Lupa

 

První ostrý zápas jara hrály Plavy podzimní dohrávku s Albrechticemi. Hrálo se na UMT v Břízkách za velmi chladného mrazivého nefotbalového počasí. Začátek zápasu patřil Albrechticím, kdy byli lepším mužstvem, ale žádné větší ohrožení Nažádala z toho nebylo. Postupně se hra vyrovnávala a dobře bránící Plavy vyrážely do brejkových situací. Zejména po ose Toman, Lupa a dnes vyníkající Lukáš Černý na hrotu bylo hostům v obraně pořádně horko. První branku dal Černý po individuální akci ve 28. minutě a další dorážkou Lupa hned za 4.minuty po centru opět Černého. Tato pětiminutovka prakticky rozhodla zápas. Albrechtice dohráli poločas v útlumu a Plavy převzaly otěže hry.

Druhý poločas začal chybou Plavů na pravé straně a po centru si zblokovaný míč našel Marek Sedlák a pomocí teče obránce do protipohybu Nežádala koriguje na 1:2. Zdálo se být zaděláno na drama, ale záhy za 3.minuty opět úřaduje dnes neudržitelný Černý a po rohu znovu v klidu skóruje na rozdíl znovu 2branek. Do konce zápasu se Albrechtice snažili domácí zatlačit, ale Plavy hrály zkušeně z obrany a byly nebezpečnější v častých kontrech, které ale zůstaly bez využití. Zápas se dohrával a Plavům vyšla ještě jedna akce s gólovou odměnou. V 84. minutě našel Jelínek Dlouhým pasem Tomana, který našel před brankou samotného Rimského, který proměnil.

Zápas končí přesvědčivou výhrou 4:1, která je pro Plavy odměnou po dlouhé zimní přípravě.

Dnes musíme smeknout před Lukášem Černým, kterému zemřel v týdnu otec a stejně přišel a odehrál svůj nejlepší zápas za Plavy ( 2branky, nahrávka na další a spoustu dalšího).

Těžkou životní situací podobnou s Lukášem prošel také trenér Sitarčík a stejně jako jeho útočník se na zápas připravil a odkoučoval za 3body.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.